- Informacija
- Parašė Fallen Angel
- Skaitytojų: 2506
Reikia išmarinuoti žuvį prieskoniuose, dėti į orkaitę, užpilti giretinėle, kurią reikia truputį atskiesti su vandeniu ir dar idėti prieskonių , labai tinka rozmarinas. Užpilti žuvį, kad visą apsemtų ir kepi orkaitėje kol iškeps
(Audros Stakausnienės receptas)
- Informacija
- Parašė Fallen Angel
- Skaitytojų: 2224
susitarkuoti morką , supjaustyti svogūną viską pakepinti, sumaišyti su majonezu, žuvytės fil ė paprieskoniuoti, į skardą deti filė ant viršaus morkyčių garnyrą dar ant viršaus galima lydyto surio užtarkuoti, šauti į orkaitę kol iškeps.
- Informacija
- Parašė Fallen Angel
- Skaitytojų: 6051
Heką (visą žuvį, ne fil wže) ištrinti su prieskoniai ir truputį palaikyti kol žuvis marinuojasi, pakepi svogunus ir česnakus, dar pridėtii žalumynu (krapų , petražolių) ir šitą mišinį sukimšti į žuvį. Tada dėti į orkaitę ir kepti, kol iškepsi, galima valgyti su bulvemis
(Audros Stakausnienės receptas)
- Informacija
- Parašė Fallen Angel
- Skaitytojų: 1670
Senas geras silkės receptas:
sluoksniais dedame: silkė (supjaustyti ), virta bulvė (supjaustyti), virta morka (sutarkuoti), žalias svogūnas (supjaustyti), obuolys (sutarkuoti), virti burokėliai (sutarkuoti), virti kiaušini ai (supjaustyti) ir kiekvieną sluoksnį pertepti majonezu.
- Informacija
- Parašė Fallen Angel
- Skaitytojų: 2321
Žuvies filė paprieskoniuoti, tada kol truputį pasimarinuos pasida ryti garnyrą: sutarkuoti morkas, susmulkinti svoguną ir juos pakepinti keptuvėje ir tada kiekvienam gabalui žuvies imti atskirą lapą folijos, dėti morkų-svogunų garnyro šiek tiek ir ant viršaus žuvies filė, pašauti į orkaitę ir labai jau skaniai gaunas ir paprasta padaryti :)
Vilmos Tamkus receptas