Veikia
Sistemos, kurios veikia

Main Menu

  • Į pradžią
  • Naujienos
  • Blog'as
  • Žinių bazė
  • Fotogalerija
  • Svetainės struktūra
  • Kontaktai
  • Ieškoti

Naujausi įrašai

  • Komforto ausims beieškant: Soundcore Space Q45 prieš Bose QuietComfort QC45
  • 500km elektriniu dviračiu: pirmieji įspūdžiai
  • Savos gamybos serverio keitimas QNAP saugykla
  • Lokalus DNS domenas gali trukdyti „Kubernetes“ rasti išorinius adresus
  • Pakeliui į „Kubernetes“ klasterį

Žymos

Info No Tags found.

Populiariausi

  • Žiūrim skaitmeninę televiziją kompiuteriu (pirma dalis)
  • Kaip pašalinti kompiuterio slaptažodį?
  • Kaip pakeisti C ir D diskų apimtis ir padidinti laisvos vietos C diske?
  • Negaliu atnaujinti nemokamos „ESET NOD32“ antivirusinės programos
  • Pamiršau administratoriaus slaptažodį, negaliu prisijungti prie kompiuterio
  • Negaliu į 8 GB USB laikmeną įrašyti didesnių, nei 4 GB failų. Be to laimenos talpa rodoma tik 3.54 GB
  • Barclays, darbuotojo akimis
  • Kaip būtų galima sužinoti, kada ir kas buvo daroma kompiuteriu, kokios programos buvo leidžiamos ir pan.
  • „Karcher SE 6.100“ - truputis apgavysčių ir „nedadarymų“, tačiau šiaip siurbia neblogai
  • Kaip iš paprasto cd įrašyti dainas į kompiuterį?

Prisijungti

  • Pamiršote slaptažodį?
  • Pamiršote prisijungimo vardą?

RSS

RSS naujienos

Lavašo suktinukai

Informacija
Parašė Fallen Angel
Sukurta: 21 Gegužė 2012
Atnaujinta: 18 Gegužė 2021
Skaitytojų: 2666

Reikės:
lavašo;
agurkų,
pomidorų;
lydyto tepamo sūrelio (mėgstamo skonio)
arba tepamos varškės kremo (mėgstamo skonio);
kumpio arba lašišos

daržoves taip pat galima imti improvizuotai, pavyzdžiui rauginta agurkėli vietoje žalio.

Susipjaustom daržoves ir kumpį ar lašišą. Viską pjaustom kuo plonesnėm juostelėm arba griežinėliais. Agurkui pjaustyti naudoju bulvių skustuką, braukiu per agurką ir gaunasi labai plonytės juostelės.

Lavašą aptepam tepamu sūreliu ar varškės kremu. tuomet vieną šalia kito pamaišant dėliojam agurkus, pomidorus, kumpį arba lašišą. Kiek paspaudžiant suvyniojam lavašą, guldom krašteliu į apamčią ant lentutės ir dedam bent pusvalandžiui į šaldytuvą. Pjaustom kiek paįstrižai labai aštriai užgalastu peiliu, pjaustydami stengiamės labai suktinuko nespausti, kad nesusispaustų. išdėliojam lėkštėja, papušiam žalumynais ir skanaus.

Nepalikite susuktų suktinukų ilgiau nei pora valandų nesupjaustytų ir nesuvalgytų, kuo jie ilgiau guli, tuo labiau įsigeria ir tampa minkšti ir neskanūs.

Krabų mėsos rutuliukai

Informacija
Parašė Fallen Angel
Sukurta: 19 Gegužė 2012
Atnaujinta: 18 Gegužė 2021
Skaitytojų: 2677

200 g snieginių krabų mėsa;
2 valgomi šaukštai majonezo;
16 vnt mini mocarelos rutuliukų (yra pirkti, bet paprasčiau nusipirkus mocarelos sūrio ji susipjaustyti mažais gabaliukais);
3 vnt svogūnų laiškų;
1 valgomas šaukštas smulkintų petražolių;
2 saujos džiūvėsėlių;
2 valgomi šauktai miltų;
1 kiaušinis;
aliejaus gruzdinimui

Krabų mėsą susmulkintike ir sumaišykite su majonezu, susmulkintai svogūnų laiškais ir petražolėmis. Formuokite nedidelius kamuoliukus, į jų vidų įspauskite po mocarela gabaliuką. Kiekvieną kamuoliuką apvoliokite miltuose, merkite į kiaušinio plakinį ir gerai apvoliokite džiūvėsėliuose. Rutuliukus gerai apskrudinkite įkaitintame aliejuje.

labai tinka pateikti su pikantišku majonezo padažu - majonezą sumaišyti su žaliosios citrinos sultimis ir šiek tiek čili.

Skanaus.

Sūrūs sausainiai

Informacija
Parašė Fallen Angel
Sukurta: 19 Gegužė 2012
Atnaujinta: 18 Gegužė 2021
Skaitytojų: 2515

200 g miltų ;
220 g sviesto;
100 g tarkuoto fermentinio sūrio;
žiupsnelis druskos;
kiaušinis aptepimui

Sumaišykite sviestą su kitais ingredientais į vieną didelį indą, suminkykite. Jei tešla limpa prie rankų, įdėkite dar miltų. Kočiokite tešlą iki 7 mm storio, išspauskite apvalius sausainukus. Skardą išklokite kepimo popieriumi ir sudėkite sausainukus. Ant sausainuku galima isbraižyti ornamentus (nebūtina). Aptepkite kiaušini o plakiniu ir apibarstykite druska. Kepkite 15 min iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Kepama iki kol sausainukai įgaus auksinį atspalvį (nelaukite kol paruduos, tikrai bus perkepę).

Labai tiks prie alaus.

Skanaus

Brie pyragas su džiovintomis vyšniomis ir riešutais

Informacija
Parašė Fallen Angel
Sukurta: 19 Gegužė 2012
Atnaujinta: 18 Gegužė 2021
Skaitytojų: 2500

Valgomosios lėkštės dydžio pyragui reikės:
2 lapelių šaldytos tešlos (bemielės);
1 Brie sūrio (trikampėlį vieną);
1 saujos džiovintų vyšnių;
1 saujos migdolų;
2 šaukštų rudojo cukraus.

tešlą iškočiokite į vieną didelį blyną, uždedam lėkštę ir išsipjauname skritulį. Nupjautas juosteles panaudosime puošimui. Į blyno vidurį dedame nemažais gabaliukais supjaustytą brie sūrį, beriame vyšnias, kapotus migdolus , apiberiame cukrumi. Tešlą užlankstome į vidinč pusę, kad susidarytų krašteliai. Iš tešlos likučių pasidarome juosteles, kuriomis išpiname pyrago viršų. Pyragą galima aptepti kiaušini o plakiniu.
Paruoštą pyragą dedame į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę, kepame apie 15 min. tada karštį sumažiname iki 170 laipsnių ir pakepam dar 10-15 min (arba kol gražiai iškeps tešla).

Puikiai tinka prie vyno.

Puslapis 2 iš 2

  • 1
  • 2
Visos teisės saugomos © 2025 Veikia.
Joomla! yra nemokama programinė įranga, platinama pagal GNU General Public licenciją.