- Informacija
- Parašė Fallen Angel
- Skaitytojų: 1488
Paprikos perpjaunamos pusiau, išimamos sėklos, nuplaunamos ir apverdamos karštame vandenyhe 3-5min. Faršas pakepinamas su morkyte, poru ir prieskoniais. Įdaras dedamas į paprikų puseles. Uzdedama pievagrybiu (nebūtinai), užtarkuojama sūriu. Kepama orkaitėje 40min 200 laipsnių temperatūroje. Į skarda dar sultini o kokius 100gr įpilama.
Įdarus galima daryti visokius, pavyzdžiui dėti balandėlių įdaro (faršas su ryžiais)
Skanaus.
Renatos Lakomkinaitės receptas
- Informacija
- Parašė Fallen Angel
- Skaitytojų: 2267
Ingredientai:
1,5 kg sprandinės
didelis svogūnas
pomidoras
1 gabalėlis mocarelos sūrio
1 pakelis pjaustyto rūkyto sūrio (naudojau nidos)
kelios skiltelės česnako
majonezas
mairūnas
kmynai, druska, pipirai, sausų garstyčių milteliai, paprikos milteliai
Gamini mas:
Sprandinę susipjaustyti mazdaug 1.5 cm juostelėmis, pjauti ne iki galo, palikti kokius 2 cm neperpjautus.
Mėsą pabarstyti kmynais, druska, pipirais, garstyčių ir paprikų milteliais, įtrinti.
Susipjaustyti mocarelą, pomidorą ir svogūną.
Kiekvieną įpjovimą ištepti majonezu, dėti skiltelę pomidoro, svogūno ir sūrio, sūrį reikėtų sluoksniuoti, į vieną rėvelį baltą, į kitą geltoną sūrio gabalėlį.
Susluoksniuoti visą mėsą, apšlakstyti alyvuogių aliejumi ir apibarstyti spaustu česnaku.
Dėti į foliją, sandariai apsukti ir kepti įkaitintoje 180 laipsnių orkaitėje apie 70 minučių. Likus 10 min. iki kepimo pabaigos atidengti foliją.
Skanaus!!
Receptas iš http://www.mamosreceptai.lt/receptai/armonika-issprandines.html