Veikia
Sistemos, kurios veikia

Main Menu

  • Į pradžią
  • Naujienos
  • Blog'as
  • Žinių bazė
  • Fotogalerija
  • Svetainės struktūra
  • Kontaktai
  • Ieškoti

Naujausi įrašai

  • Komforto ausims beieškant: Soundcore Space Q45 prieš Bose QuietComfort QC45
  • 500km elektriniu dviračiu: pirmieji įspūdžiai
  • Savos gamybos serverio keitimas QNAP saugykla
  • Lokalus DNS domenas gali trukdyti „Kubernetes“ rasti išorinius adresus
  • Pakeliui į „Kubernetes“ klasterį

Žymos

Info No Tags found.

Populiariausi

  • Žiūrim skaitmeninę televiziją kompiuteriu (pirma dalis)
  • Kaip pašalinti kompiuterio slaptažodį?
  • Kaip pakeisti C ir D diskų apimtis ir padidinti laisvos vietos C diske?
  • Negaliu atnaujinti nemokamos „ESET NOD32“ antivirusinės programos
  • Pamiršau administratoriaus slaptažodį, negaliu prisijungti prie kompiuterio
  • Negaliu į 8 GB USB laikmeną įrašyti didesnių, nei 4 GB failų. Be to laimenos talpa rodoma tik 3.54 GB
  • Barclays, darbuotojo akimis
  • Kaip būtų galima sužinoti, kada ir kas buvo daroma kompiuteriu, kokios programos buvo leidžiamos ir pan.
  • „Karcher SE 6.100“ - truputis apgavysčių ir „nedadarymų“, tačiau šiaip siurbia neblogai
  • Kaip iš paprasto cd įrašyti dainas į kompiuterį?

Prisijungti

  • Pamiršote slaptažodį?
  • Pamiršote prisijungimo vardą?

RSS

RSS naujienos

Vištienos kepsneliais

Informacija
Parašė Fallen Angel
Sukurta: 18 Gegužė 2012
Atnaujinta: 18 Gegužė 2021
Skaitytojų: 2338

vištienos fil ė supjaustome kubeliais, įdedame 3-4 šaukštus majonezo, užbarstome prieskonių, paliekame stovėti porą valandų. Įdedame 2 šaukštus krakmolo, įmušame 2 kiašinius , išmaišome masę. Įkaitintame aliejuje formuojame kepsniukus ir kepamąe iki apskrus.

(Renatos Žičiuvienės receptas)

Vištiena ala kinietiškai

Informacija
Parašė Fallen Angel
Sukurta: 18 Gegužė 2012
Atnaujinta: 18 Gegužė 2021
Skaitytojų: 2574

Susipjaustau turimas daržoves, paprastai naudoju morką, svogūną, papriką, cukini ją. Viską pjaustau šiaudeliais, pirma kepinu svogūnus ir morkytes, kad gražiai paskrustų, dedu vistieną (ją galima pamarinuoti su majonezu, ar kariu ar kokiais kitais norimais prieskoniais) pakepu, dedu papriką, vel kepu, tuomet ragauju, įdededu medaus šiek tiek, garstyčių šiek tiek, jei turiu išspaudžiu apelsino ar citrinu sulčių, galima įtarkuoti citrinos žieveles šiek tiek, žodžiu vis ragauju, žiūriu koks skonis, įdedu dar tomato arba pomidorų , mėgstu šiek tiek aštriau tai ir pipiriukų įdedu, kai jau man skonis tinkamas (turėtų gautis saldiarūgštis skonis) ir visas kepimo procesas į pabaigą, sudedu cukiniją, dar pakepu, kad cukinija suminkstetu ir išjungiu, pateikiiu su ryziais.

(Mano receptas)

Vištienos troškinys 2

Informacija
Parašė Fallen Angel
Sukurta: 18 Gegužė 2012
Atnaujinta: 18 Gegužė 2021
Skaitytojų: 2164

Vištienos krūtinėlė,

poras,

paprikra,

pora pomidorų,

svogūnas,

petražolės ar dar kokios šviežios žolelės,

grietinė,

vanduo.

Vištieną paskrudinam su trupuciu aliejaus, sudedame smulkiai pjaustytą svogūną, kepame kol pageltonuoja, dedame papriką ir pomidorą, pjaustau kubeliais gan stambiais ir 5 min patroškinu su puse stiklinės vandens. Veliau dedu porą, petražoles, druskytę, kario ir pipirų, sumaišau grietinę su vandeniu, kad būtų skystesnė ir suver čiu ant vištienos, dar palieku 7min pasitroškinti. Jei per skystai padarėt, galima įdėt miltų šaukštą, sutirštins.

Skanaus

(Renatos lakomkinaitės receptas)

Troškinta vištiena

Informacija
Parašė Fallen Angel
Sukurta: 18 Gegužė 2012
Atnaujinta: 18 Gegužė 2021
Skaitytojų: 4212

User Rating: 5 / 5

Reikia:

Višta 1 vnt

morkos 2 vnt

svogūnas 1 vnt (nedidelis)

pora šaukštų giretinės

druska, pipirai, karis, lauro lapeliai (kiti prieskoniai pagal pageidavimą).

nulupu nuo vištienos odelę (nemėgstu virtos odos). Supjaustau vištieną gabaliukais, sudedu į puodą, įpilu vandens, kad apsemtų ir šiek tiek paver du, tuomet nupilu vandenį nuplaunu vištieną, užpilu nauju vandeniu ir verdu toliau. Susitarkuoju morkas, susipjaustau kubeliais svogūną. Dedu į puodą su vištiena svogūną, lauro lapelius, pipiriukus, druskytę, karį, visus kitus prieskonius, paverdu kokias 5 - 10 min. sudedu morkytes. Viską verdu kol vištiena išverda, morkos suminkšėja, paragauju ar netrūksta kokių prieskonių, įdedu jei dar ko trūksta, sudedu grietinę. Jei visas troškinys labai skystas, sutirštinu įdėdama porą šaukštų krakmolo ištirpinto nedieliame kiekyje vandens.

Paruošta, skanaus.

 

Vištienos kepsneliai su ananasais

Informacija
Parašė Fallen Angel
Sukurta: 18 Gegužė 2012
Atnaujinta: 18 Gegužė 2021
Skaitytojų: 2673

Reikės:

poros vištienos filė

konser vuotų ananasų griežinėlių

lydyto sūrio

majonezo

česnako

prieskonių vištienai

vištienos filiukes persipjaunam išilgai, pasidarom kepsnelius, apibarstom mėgstmais prieskoniais. išsikepam keptuvėje. Ant kepsnelių dedame ananaso griežinėlius. Pasiruošiam sūrį, jį susitarkuojam, smulkiai supjaustom ar specialia česnako spaustuve įspaudžiam česnaką, viską sumaišom su majonezu. Mišinį dedam ant paruosštų kepsnelių su ananasais. Kepsnelius galima pašauti į orkaitę arba dėti į mikrobangę ir pakepti kol išsilydys sūris.

patiekiama su ryžiais

Skanaus.

Vištienos troškinukas

Informacija
Parašė Fallen Angel
Sukurta: 18 Gegužė 2012
Atnaujinta: 18 Gegužė 2021
Skaitytojų: 2383

Supjausčius gabalėliais vištieną ją pamarinuoti su vištienos prieskoniais ir majonezu. Kai bus vištiena paruošta kepimui, pirmiausiai į keptuvę sudėti smulkiai supjaustytus kelis gabaliukus česnako ir tik tada deti vištieną ir kepti tol kol apkeps silpnai, tada sudėti sutarkuotas dvi (ar daugiau) morkas ir viską patroškinti įdejus šaukštą medaus (galima ir daugiau jei norisi, kad būtų saldžiau). Kai morkos suminkštės, įdėti pagal skonį tomato ir majonezo, ir palikti porai minuciu įberus dar baziliko ar kokiu kitų prieskoniu. ir viska pateikti su ryziais :)

(Gretos Stakaustaitės receptas)

Visos teisės saugomos © 2025 Veikia.
Joomla! yra nemokama programinė įranga, platinama pagal GNU General Public licenciją.