Reikia:
1,25 kg riebios varškės,
300 g sviesto (ne jokio pakaitalo),
250 g grietinės,
400 g kondensuoto saldaus pieno,
1/2 stiklinės cukraus,
1 stiklinė razinų,
sauja džiovintų ananasų, papajos gabaliukų, pistacijos riešutų migdolų riešutų,
truputis vanilijos,
2 valg. šaukštai želatinos.

Varškę pertrinti per sietelį (arba sutrinti blenderiu), sudėti minkštą (bet ne lydytą) sviestą, cukrų, kondensuotą pieną, viską gerai išmaišyti. Želatiną išbrinkinti stiklinėje pieno, po to pakaitinti, kol ištirps. Razinas nuplikyti (kad skaniau būtų palaikau iš vakaro užpylusi stiklinaite romo, tiks ir lietuviška Starka). Į varškės masę sudėti razinas ir kt. vaisius ir riešutus, supilti ištirpintą želatiną, išmaišyti ir sukrėsti į norimos formos plastikinį indą. Dedame į šaldytuvą stingti per naktį.
Velykų ryta plastikinį dubenį dedame į karštą vandenį, palaikome ir atsargiai išver čiame paschą ant lėkštės ar padėkliuko, puošiame kam kaip patinka, galima apdėlioti riešutais (gražiai atrodo migdolai), galima pavasarinėmis gėlytėmis. Tai puikus, gaivus desertas.