Susipjaustau turimas daržoves, paprastai naudoju morką, svogūną, papriką, cukini ją. Viską pjaustau šiaudeliais, pirma kepinu svogūnus ir morkytes, kad gražiai paskrustų, dedu vistieną (ją galima pamarinuoti su majonezu, ar kariu ar kokiais kitais norimais prieskoniais) pakepu, dedu papriką, vel kepu, tuomet ragauju, įdededu medaus šiek tiek, garstyčių šiek tiek, jei turiu išspaudžiu apelsino ar citrinu sulčių, galima įtarkuoti citrinos žieveles šiek tiek, žodžiu vis ragauju, žiūriu koks skonis, įdedu dar tomato arba pomidorų , mėgstu šiek tiek aštriau tai ir pipiriukų įdedu, kai jau man skonis tinkamas (turėtų gautis saldiarūgštis skonis) ir visas kepimo procesas į pabaigą, sudedu cukiniją, dar pakepu, kad cukinija suminkstetu ir išjungiu, pateikiiu su ryziais.
(Mano receptas)