200 g rūkytos lašišos:
250 g majonezo;
citrininių pipirų;
100 g tarkuoto fermentinio sūrio;
5 virti kiaušiniai;
1-2 svogūnai;

marinatas:
150 g vandens;
1-2 šaukštai cukraus;
1-2 šaukšteliai 30 % acto (tinka ir vyno actas arba citrinų sultys)

nuluptus svogūnus supjaustykite gabaliukais. Užpilkite saldžiu marinatu (užvirinkite vandenį, ištirpinkite cukrų ir supilkite actą). Leiskite pastovėti 15 min, kad dingtų aitrumas, paskui svogūnus nuvarvinkite. Išvirkite ir ataušinkite kiaušinius. trynius atskirkite nuo baltymų ir atskirai sutarkuokite. Skaidriame dubenyje sluoksniais dėkite gabaliukais supjaustytą žuvį, kiaušinių baltymus, marinuotus svogūnus, sūrį, trynius. Ant kiekvieno sluoksnio užpilkite citrini niais pipirais pagardinto majonezo. Leiskite pastovėti šaldytuve bent porą valandų arba iki kitos dienos.

Skanaus.