User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

Reikia:

Višta 1 vnt

morkos 2 vnt

svogūnas 1 vnt (nedidelis)

pora šaukštų giretinės

druska, pipirai, karis, lauro lapeliai (kiti prieskoniai pagal pageidavimą).

nulupu nuo vištienos odelę (nemėgstu virtos odos). Supjaustau vištieną gabaliukais, sudedu į puodą, įpilu vandens, kad apsemtų ir šiek tiek paverdu, tuomet nupilu vandenį nuplaunu vištieną, užpilu nauju vandeniu ir verdu toliau. Susitarkuoju morkas, susipjaustau kubeliais svogūną. Dedu į puodą su vištiena svogūną, lauro lapelius, pipiriukus, druskytę, karį, visus kitus prieskonius, paverdu kokias 5 - 10 min. sudedu morkytes. Viską verdu kol vištiena išverda, morkos suminkšėja, paragauju ar netrūksta kokių prieskonių, įdedu jei dar ko trūksta, sudedu grietinę. Jei visas troškinys labai skystas, sutirštinu įdėdama porą šaukštų krakmolo ištirpinto nedieliame kiekyje vandens.

Paruošta, skanaus.

 

Komentuoti


Apsaugos kodas
Atnaujinti