Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

200 g miltų;
220 g sviesto;
100 g tarkuoto fermentinio sūrio;
žiupsnelis druskos;
kiaušinis aptepimui

Sumaišykite sviestą su kitais ingredientais į vieną didelį indą, suminkykite. Jei tešla limpa prie rankų, įdėkite dar miltų. Kočiokite tešlą iki 7 mm storio, išspauskite apvalius sausainukus. Skardą išklokite kepimo popieriumi ir sudėkite sausainukus. Ant sausainuku galima isbraižyti ornamentus (nebūtina). Aptepkite kiaušinio plakiniu ir apibarstykite druska. Kepkite 15 min iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Kepama iki kol sausainukai įgaus auksinį atspalvį (nelaukite kol paruduos, tikrai bus perkepę).

Labai tiks prie alaus.

Skanaus

Komentuoti


Apsaugos kodas
Atnaujinti