Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Reikės:
lavašo;
agurkų,
pomidorų;
lydyto tepamo sūrelio (mėgstamo skonio)
arba tepamos varškės kremo (mėgstamo skonio);
kumpio arba lašišos

daržoves taip pat galima imti improvizuotai, pavyzdžiui rauginta agurkėli vietoje žalio.

Susipjaustom daržoves ir kumpį ar lašišą. Viską pjaustom kuo plonesnėm juostelėm arba griežinėliais. Agurkui pjaustyti naudoju bulvių skustuką, braukiu per agurką ir gaunasi labai plonytės juostelės.

Lavašą aptepam tepamu sūreliu ar varškės kremu. tuomet vieną šalia kito pamaišant dėliojam agurkus, pomidorus, kumpį arba lašišą. Kiek paspaudžiant suvyniojam lavašą, guldom krašteliu į apamčią ant lentutės ir dedam bent pusvalandžiui į šaldytuvą. Pjaustom kiek paįstrižai labai aštriai užgalastu peiliu, pjaustydami stengiamės labai suktinuko nespausti, kad nesusispaustų. išdėliojam lėkštėja, papušiam žalumynais ir skanaus.

Nepalikite susuktų suktinukų ilgiau nei pora valandų nesupjaustytų ir nesuvalgytų, kuo jie ilgiau guli, tuo labiau įsigeria ir tampa minkšti ir neskanūs.

Komentuoti


Apsaugos kodas
Atnaujinti