tešlai:
50g varsšės;
kiaušinis;
3 šauksšai aliejaus;
3 šaukštai pieno;
druskos truputi;
2 stiklnės miltų;
smulkintų rozmarinų,
galima dar įdeti šaukštą smulkintų lazdyno riešutų.
Įdarui:100g šaldytų virtų krevečių;
8-10 virtų didelių krevečių;
50g krabų mėsos;
žuvų prieskonių;
ritinėlis mozarelos;
2 kiaušiniai;
50ml grietinėlės;
druskos.
Varškę sutrinti su kiaušiniu, aliejumi, pienu ir druska. Suberti miltus, riešutus, įberti rozmarinus ir išminkyti teslą. Ją 1-2 val. palaikyti šaldytuve. Atšalusią tešlą padalyti i 8-10 nedidelių gabalėlių ir jas įspausti kepimo formelėse.
Krevetes susmulkinti,/dideles palikti puošimui/ sumaišyti su smulkinta krabų mėsa žuvų prieskoniais. Mocarela sutarkuoti ir sumaišyti su plaktais kiaušiniais, grietinėle, druska. Krevetes su krabų mėsa sudėti ant tešlos ir užpilti plakiniu. Kepti kol iskeps, po to papuošti krevetėmis ir žalumynais
(Vilmos Tamkus receptas)