Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

reikės:
pikantiškų krepšelių (perku parduotuvėje, jie būna jau paruošti);
lydyto sūrelio arba varškės kremo,
lašišos,
Krevečių (būna indeliuose marinuotų, jau paruoštų naudojimui, nereikia nė virti):
vėžių uodegėlių (taip pat būna pirkti sūryme, jau paruoštų naudoti)
agurko (žalio arba marinuoto, pagal kiekvieo skonį)
citrinos,
krapų arba petražolių papuošimui

į krepšelius dedu po šaukštelį lydyto sūrio arba varškės kremo, ant viršaus dedu į vienus krepšelius lašišos gabaliukus (arba lašišos juosteles susuku į rožytę), į kitus dedu po kelias krevetes, vėžio uodegėles. smulkiais šiaudeliais supjaustau agurką, dedu šalia lašišos, kravečių arvėžių, citriną susipjaustau labai plonais (beveik permatomais) griežinėliais, įpjaunu griežinėlį iki pusės ir persuku, kad gautūsi tokia kaip spiralė, dedu į krepšelius ir viska puošiužalumynais. Juos galima smulkiai susikapoti ir apibarstyti, arba dėti papuošimui po mažyte šakelę.

Sudedam viską gražiaiį lėkštes ar kitą serviravimo indą ir pateikiam.

Skanaus.

Komentuoti


Apsaugos kodas
Atnaujinti