Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

500 g mascarpone sūrio,
3 kiaušiniai;
4 šakštai cukraus
50 g romo arba amareto
400 g biskvitinių sausainių (damų piršteliai)
300 g stirpios kavos
kakava

kiaušinių baltymus atskirti nuo trynių. Baltymus išplakame atskirai. trynius gerai išplakame su cukrumi, sudedame mascarpone, supilame amaratą ar romą ir labai gerai išplakame iki vientisos masės. sudedame baltymus ir lengvai išmaišome. Imame po sausainį, trumpam vieną pusę merkiame į kavą ir dedame į indą kol išklojame visą indo dugną, tuomet aptepame sluoksniu kremo ir vėl dedame sausainius, ant viršaus vėl kremą. Sluoksniuojame viska kol išbaigiame. Viršutinis sluoksnis turi būti kremo. Gražiai išlyginame, apibarstome kakavos milteliais (galima, kad skaniau būtų pabrstyti is tarkuotu šokoladu). Dedame 12 val. į šaldytuvą.

Skanaus.

Komentuoti


Apsaugos kodas
Atnaujinti