Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

90 g kambario temperatūros sviesto;

60 g cukraus,

1 kiaušinis;

180-200 g 405D tipo miltų;

1-2 a.š. vanilinio cukraus;

įvairių spalvų karamelinių saldainių.

Sviestą išplakti su paprastu ir vaniliniu cukrumi iki purios masės. Įmušti kiaušinį, įmaišyti miltus. Tešlą išminkyti ir dėti pusvalandžiui į šaldytuvą. Atšaldytą plonai iškočioti, išspausti norimomis formelėmis sausainius ir kepti įkaitintoje iki 1800 temperatūroje 8-10 minučių. Saldainius sutrupinti, užpildyti sausainiuose paliktas kiaurymes  ir dar porai minučių dėti į orkaitę. Ištraukus atvėsinti ir tik tada nuimti nuo kepimo popieriaus.

Receptas iš http://www.forellesreceptai.lt/sausainiu-puokste

 

Komentuoti


Apsaugos kodas
Atnaujinti